Clara | Roxane hair  face  body

Vanwege Covid-19 zijn we geopend met restricties en volgen wij in de salon de hygiëne protocollen van de ANKO en ANBOS. Wat betekent dit:

>we werken alleen op afspraak
>maximaal 10 klanten tegelijkertijd aanwezig
>kom alleen en niet veel te vroeg of te laat
>bij binnenkomst wordt geïnformeerd of jij en je naasten klachtenvrij zijn, zo niet dan dient de afspraak verzet te worden
>ons personeel is klachtenvrij
>klant & kapster dragen mondkapje tijdens de behandeling en verplaatsingen in de salon
>wanneer de klant op de aangewezen plaats zit en er geen behandeling plaatsvindt (bv. tijdens inwerktijd verf) mag het mondkapje af en kan er koffie/thee/fris genuttigd worden
>in de schoonheidssalon mag het mondkapje af tijdens een gezichtsbehandeling of massage

Verder vragen we jullie bij binnenkomst nog steeds om de handen te ontsmetten, zelf de jas op te hangen en natuurlijk maken we nog steeds alles grondig schoon! Op deze manier hopen we een veilige omgeving te bieden.

Afhalen is ook nog steeds een optie. Daarom hebben we een Whatsapp Winkel geopend voor het bestellen van je favoriete producten, cadeaus en speciale promoties of cadeaubonnen.

Hoe werkt het?

>Bestel door het sturen van een Whatsapp naar 0167565641 of bel je bestelling door, dan krijg je voor dezelfde dag een ophaalmoment of zetten we het klaar voor een moment dat het jou uitkomt.

>Alleen als je klachtenvrij bent, mag je in je eentje je bestelling afhalen. Graag ook handen ontsmetten bij binnenkomst en mondkapje is verplicht.

>Ook bezorgen we nog steeds coronaproof bij je thuis wanneer je dat liever hebt.*

>Volg onze Instagram (@clararoxane) en Facebook Pagina (Clara & Roxane hair face body) voor actuele aanbiedingen.

>Bovendien kun je telefonisch terecht voor advies over producten en tools voor je haar, huid en nagels.

Hoe bezoek je onze Whatsapp Winkel:

1) Voeg onze salon toe aan je contacten 0167565641
2) Zoek ons op in Whatsapp alsof je een bericht gaat sturen
3) Klik op het winkel icoontje rechtsboven
4) Bekijk de promoties en prijzen in de catalogus, door op het product te klikken krijg je meer informatie
5) Kies het product dat je wilt bestellen en druk op de groene knop (Staat je favoriete product er niet tussen? Stuur een foto door van je flacon dan komt het zeker goed!)
6) Vermeld in het bericht duidelijk je naam, adres en gewenste afhaalmoment
7) Je ontvangt een betaallink en het tijdvak waarin je langs de salon mag komen om jouw bestelde items op te halen

TIP: Ook leuk om iemand anders te verrassen met een cadeautje of cadeaubon: wij bezorgen het dan mooi ingepakt inclusief een handgeschreven kaartje met jouw tekst erop!

We waarderen de steun en lieve berichtjes van al onze klanten enorm! Hopelijk zien we elkaar gezond en wel in de salon ❤

*Gratis voor Steenbergen | In de regio €0,19 per km voor bestellingen onder €50,- | Woon je verder weg? Dan kun je ook van onze speciale promoties gebruik maken, maar komen er verzendkosten bij met track & trace via de post en kunnen we niets over de levertijd garanderen.

VOOR MEDISCH NOODZAKELIJKE ZORG BLIJFT CLARA ALS HAARWERKSPECIALIST BESCHIKBAAR OP AFSPRAAK VOOR HET LEVEREN VAN HAARWERKEN EN PRUIKEN EN WERKT ZIJ VOLGENS HET OPGESTELDE PROTOCOL VAN ANKO EN RIVM klik hier voor meer informatie