Weddingspecialist

Voor een bruid moet alles perfect zijn tijdens de ‘grote’ dag: de ring, de jurk, de locatie en zeker ook een perfect bruidskapsel, make-up en mooi verzorgde handen. We hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het laten stralen van de bruid. Daarom is Clara door L’Oreal Professionnel uitgekozen als een van de ‘Wedding Specialists’ in Nederland. Wij bieden een totaal service met gelaatsverzorging, LOOkX visagie en OPI manicure of gelcolor. Je kunt ervoor kiezen om op je trouwdag naar de salon te komen, of om thuis gekapt te worden. Ook de familie en bruidsmeisjes zijn van harte welkom en ze kunnen allemaal tegelijk geholpen worden. Om ideeën op te doen, kun je hierboven door de slideshow klikken met de pijltjes om verschillende bruidsparen te bekijken. Graag geven we je een aantal tips, zodat je samen met ons jouw look kunt creëren voor die geweldige dag van je dromen.

Checklist bruidskapsel

Begin op tijd met de voorbereidingen: een schitterend kapsel vraagt om schitterend haar, het is dus belangrijk je haar goed te verzorgen en misschien te laten groeien, kleuren, highlighten, of bijvoorbeeld te laten verlengen. Hoe eerder je je stijl gekozen hebt, hoe beter we een plan kunnen maken om te zien wat jouw haar nodig heeft. Zodra de datum gekozen is, kun je een afspraak maken om ideeën door te nemen. Het uiteindelijke proefkapsel is het beste 4 tot 6 weken vooraf. Het is belangrijk je haar en make-up aan te passen aan je jurk, sieraden en accessoires. Neem dus foto’s van de jurk en een staaltje van de stof, je sieraden en je sluier, diadeem of haarversiering mee. Ook echte bloemen die passen bij je bruidsboeket worden vaak in het kapsel verwerkt. Verder is het aan te raden plaatjes mee te brengen van bruidskapsels die je aanspreken: van romantische krullen, tot een chique ‘grace kelly’-rol, of een nonchalant kapsel, alles is mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen wat bij je past! Het is erg leuk om je proefkapsel en make-up te laten verzorgen op een dag dat je ook je jurk weer gaat passen. Dan heb je gelijk het plaatje compleet.

Voorbeeldige bruiden gezocht..

Kom je hierboven nog niet voorbij in de slideshow maar ben je wel door ons mooi gemaakt op je trouwdag? We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat en hopen dat je graag je foto’s met ons wilt delen. Stuur ze naar clararoxanehairfacebody@gmail.com en we zullen ze met trots hier op de website publiceren als voorbeeld voor de toekomstige bruiden.