Werkwijze

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw haarwerk echt bij u past, bestellen we deze altijd pas nadat u bij ons bent geweest voor een adviesgesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn van mening dat een haarwerk of toupet geen gereed product is. Het product moet worden aangemeten en aangepast aan uw levensstijl. Daarom wordt er eerst een afspraak ingepland voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken en de modellen uit te zoeken. U kunt hiervoor altijd binnen 4 werkdagen terecht. In dit gesprek worden alle voor- en nadelen besproken.  Daarna maken we een afspraak waarbij we de verschillende opties showen en passen. Dit betreft een zichtzending. U kunt uw partner, kinderen en/of vriendin meebrengen om samen tot de juiste keuze te komen van een haarwerk dat bij u past en er natuurlijk uitziet. Indien u het prettig vindt om apart geholpen te worden, mag u dit vooraf aangeven zodat we een tijdstip plannen wanneer er geen andere klanten in de salon aanwezig zijn.

Levering

Een confectiepruik kan meestal al binnen twee werkdagen geleverd worden en passen wij zelf in de salon aan. Een maatwerk wordt eerst in de salon aangemeten en op bestelling vervaardigd bij de leverancier. Hiervoor geldt een langere levertijd van minimaal 4 tot 12 weken. Uiteraard krijgt u uitgebreide instructies over het opzetten, onderhouden en verzorgen van uw haarwerk en uw hoofdhuid. Desgewenst kunt u ook voor nazorg (zoals het wassen en in model brengen van uw haarwerk) bij ons terecht.

Niet alleen de haarwerken, ook de medische behandelingen worden beter. Afhankelijk van de behandeling is het mogelijk dat u uw natuurlijke haren behoudt. Dat weet u echter pas, wanneer de behandeling al gestart is. Bij ons kunt u, geheel vrijblijvend, een haarwerk laten reserveren. Heeft u het nodig, dan is het binnen 2 dagen geregeld. Eventueel kunnen we ook bij u thuis of in het ziekenhuis langskomen.