Weddingspecialist

Voor een bruid moet alles perfect zijn tijdens de grote dag: het is altijd een eer om daar deel van uit te mogen maken en een prachtig bruidskapsel, visagie en mooie handen te verzorgen. Bij salon Clara | Roxane hair face body bieden we een ’trouwen totaalconcept’ aan voor Steenbergen en omstreken met bruidskapsel, gezichtsverzorging, LOOkX visagie en OPI manicure of gelcolor. Voor iedereen wordt er een prijs om maat gemaakt afhankelijk van jouw wensen en haartype. Je kunt ervoor kiezen om op je trouwdag naar de salon te komen, om thuis of op locatie gekapt te worden. Je familie en bruidsmeisjes zijn van harte welkom en ze kunnen allemaal tegelijk geholpen worden door ons team van hairstylisten en visagisten. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de bruidegom er op zijn best uit ziet. Om ideeën op te doen, kun je hierboven door de slideshow klikken met de pijltjes om verschillende bruidsparen te bekijken. Graag geven we je hieronder een aantal tips, zodat je samen met ons jouw look kunt creëren voor die geweldige dag van je dromen.

Checklist bruidskapsel

Begin op tijd met de voorbereidingen: een schitterend kapsel vraagt om schitterend haar, het is dus belangrijk je haar goed te verzorgen en misschien te laten groeien, kleuren of bijvoorbeeld te laten verlengen/verdikken met extentions of een haarwerk. Hoe eerder je je stijl gekozen hebt, hoe beter we een plan kunnen maken om te zien wat jouw haar nodig heeft. Zodra de datum gekozen is, kun je een afspraak maken om ideeën door te nemen. Haar, make-up en nagels moeten passen bij je jurk, sieraden en accessoires. Breng dus van alles foto’s mee en plaatjes die je inspireren. Bloemen uit het bruidsboeket kunnen ook in het kapsel verwerkt worden. Het is erg leuk om het proefkapsel en visagie te laten verzorgen op de dag dat je ook je jurk weer gaat passen. Dan is het plaatje compleet. Van romantische krullen, tot een chique ‘grace kelly’-rol, of een nonchalant kapsel, alles is mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen wat bij je past en daar helpen we je graag bij.

Voorbeeldige bruiden gezocht..

Graag bedanken we alle bruidsparen die hun foto’s beschikbaar hebben gesteld om ons werk te showen. Kom je hierboven nog niet voorbij in de slideshow maar ben je wel door ons mooi gemaakt op je trouwdag? We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat en hopen dat je graag je foto’s met ons wilt delen. Stuur ze naar clararoxanehairfacebody@gmail.com en we zullen ze met trots hier op de website publiceren als voorbeeld voor de toekomstige bruiden.